List

Today, I received a heartfelt appreciation from the Minister of Defense, Government of Kosovo Mr. Ejup Maqedonci, for my extraordinary contribution to establishing and writing curricula for the State Training Center for Cyber Security.

Being recognized for my efforts in such a critical field is beyond words. It’s a testament to the dedication and hard work of the entire team involved in this project. I am immensely grateful to the Minister and his team for this acknowledgment.

This recognition serves as a reminder of the importance of cybersecurity in today’s world and motivates me to continue striving for further collaboration with State Training Center for Cyber Security.

  Posts

1 3 4 5
June 15th, 2019

Invited speaker at DiGiDay

Ishte kënaqësi prezantimi, i ftuar i vecantë, në konferencën DiGiDay, të organizuar nga Universiteti “Kadri Zeka”, për sfidat e (mos) […]

May 16th, 2019

Cybersecurity and Privacy IV GDPR Turns ONE

Ishte kënaqësi e veçantë udheheqja e sesionit të parë për “Hapësirën Kibernetike” të edicionit të katërt të konferencës ndërkombëtare për […]

April 1st, 2019

Digjitalizimi, arsimi dhe universiteti

Në emisionin, PRIZMA të emituar në T7, me gazetarin Dritan Dragusha, flasim për digjitalizimin, shkollen dhe universitetin.

March 9th, 2019

Urime 7 Marsi

Të gjithë mësuesve, kudo që janë, që shëndrisin rrugën e dijes dhe mundësojnë rrugëtimin drejt majave të suksesit, urime dita […]

March 9th, 2019

Wohngemeinschaft

Shfrytëzimi i resurseve të përbashkëta, si p.sh. marrja me qira e një banese nga disa studentë, padyshim sjell dobi për […]

February 5th, 2019

Vendi i parë në ITC2019

Dje organizatoret e konferencës Practice and Theory of Automated Timetabling (PATAT), publikuan rezultatet e raundit të parë të garës ndërkombëtare, […]

January 16th, 2019

FIEK – FATCA

Sigurimi i informacionit ka qenë një nga preukupimet kryesore të njerëzimit ndër shekuj, për këtë qëllim është përdorur nënshkrimi dhe [...]
January 16th, 2019

WiFi për krejt stadiumin Fadil Vokrri

Tifozët çdo ditë e më shumë duan që gjatë lojës, në kohë reale, të postojnë fotografi dhe video për momentet [...]
January 16th, 2019

Koha për “dogergjik”

Kjo ka qenë loja e preferuar, me kokrra kallamoqi dhe pasuli, në trevat tona në kohë dimri. “Dogergjiku”, si lojë […]