List

Kjo ka qenë loja e preferuar, me kokrra kallamoqi dhe pasuli, në trevat tona në kohë dimri. “Dogergjiku”, si lojë strategjike, është edhe aplikacioni që e ka zhvilluar studenti i shkëlqyeshëm i fakultetit tonë Edon Shaqiri, në kuadër të temës së vet të diplomës me titull: “Zhvillimi i lojës “Dogergjik” në platformën Android”.

Edoni për këtë qëllim ka përdorur veglën softuerike Android Studio dhe gjuhën programuese Java dhe XML për përshkrimin e dizajnit. Loja mund të shkarkohet nga ky link në DropBox:https://www.dropbox.com/s/hurvgb24bbg8rra/app-debug.apk?dl=0 dhe instalohet në pajisje Android.

Unë e përgëzoj Edonin për përkushtimin dhe kreativitetin e shkëlqyeshëm që ka treguar gjatë shkrimit dhe zhvillimit të temës së tij të diplomës. Të lumtë Edon!

  Posts

1 2 3
December 16th, 2020

Siguria kibernetike dhe Trusti

Intervista dhënë televizionit RTK për sigurinë kibernetike në Kosovë dhe siguirnë e ueb aplikacionit për 10% nga Trusti

December 12th, 2020

Rreth aplikimit online për 10% të Trustit

Intervista dhënë televizionit TV21 për sigurinë e ueb aplikacionit për 10% nga Trusti

October 23rd, 2020

Siguria biometrike

Sot, kur siguria kibernetike po bëhet si pjesë e pandashme e mbrojtjes së secilit institucion, pata kënaqësinë të debatoj dhe […]

October 16th, 2020

Kosova – një rast studimi

I ftuar në emisionin DESKU nga gazetari Agron Bajrami. Debat për sfidat e Kosovës, edhe të arsimit të lartë. Kosova […]

September 19th, 2020

(Mos)Planifikimi i vitit të ri akademik

Nga intervista, me Basriun, për (mos)përgatitjet dhe (mos)informimin për fillimin e vitit të ri akademik!

August 29th, 2020

Cyber Security dhe shitja e IPKO-së

Ishte kënaqësi debat mbrëmë, në Klan Kosova, rreth sigurisë kibernetike dhe rreziqeve të shitjes së IPKO-së tek ndonjë vend jo […]

August 6th, 2020

Web Crawler and Security

Nxjerrja e shënimeve nga Interneti ka qenë e rëndësishme dhe fitimprurëse që nga fillimi i paraqitjes së Internetit. “Web Crawlers” […]

May 18th, 2020

Zoom – roboti juaj

Kjo koha e pandemisë e ka integruar teknologjinë edhe më shumë në jetën tonë. Mësimi online tani është pjesë përbërëse […]

April 6th, 2020

Tema online

Tani edhe mbrojtja e temës  së diplomës po bëhet online. Kështu me studentin Lumi Bytyçi, që po përgatitet të bëjë […]

March 18th, 2020

Ligjëratat online

Njoftohen të gjithë studentët se të gjitha ligjëratat nga lëndët e mia, gjatë kohës së pandemisë Covid-19, do të mbahen […]