List

Pas shumë vitesh peripecish e shtyrje të regjistrimit, javen që shkoi Vehbi Neziri dhe Ramadan Dervishi përmbyllen me sukses studimet e doktoratës në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike.

Si mentor akademik i tyre, në studimet themelore dhe të doktoratës, ndihem shumë krenar për punën e përbashkët dhe publikimet e rezultateve të hulumtimit të tyre në revista me impakt faktor, por edhe me shkrimin në një nivel të lartë shkencor të temave të doktoratës.

  Posts

1 2 3 4 5
July 18th, 2019

KTV Rubikon – Çka po ndodh me arsimin e lartë?

Lidhur me arsimin e lartë, me akreditimet e fundit, daljen nga kjo situatë debatuam me Adriatikun, në emisionin Rubikon të […]

July 17th, 2019

Siguria e rrjetave kompjuterike

Ishte kënaqësi diskutimi që pata dje me studenten e shkëlqyeshme të fakultetit tonë Malsore Bublaku lidhur me të arriturat e […]

June 15th, 2019

Invited speaker at DiGiDay

Ishte kënaqësi prezantimi, i ftuar i vecantë, në konferencën DiGiDay, të organizuar nga Universiteti “Kadri Zeka”, për sfidat e (mos) […]

May 16th, 2019

Cybersecurity and Privacy IV GDPR Turns ONE

Ishte kënaqësi e veçantë udheheqja e sesionit të parë për “Hapësirën Kibernetike” të edicionit të katërt të konferencës ndërkombëtare për […]

April 1st, 2019

Digjitalizimi, arsimi dhe universiteti

Në emisionin, PRIZMA të emituar në T7, me gazetarin Dritan Dragusha, flasim për digjitalizimin, shkollen dhe universitetin.

March 9th, 2019

Urime 7 Marsi

Të gjithë mësuesve, kudo që janë, që shëndrisin rrugën e dijes dhe mundësojnë rrugëtimin drejt majave të suksesit, urime dita […]

March 9th, 2019

Wohngemeinschaft

Shfrytëzimi i resurseve të përbashkëta, si p.sh. marrja me qira e një banese nga disa studentë, padyshim sjell dobi për […]

February 5th, 2019

Vendi i parë në ITC2019

Dje organizatoret e konferencës Practice and Theory of Automated Timetabling (PATAT), publikuan rezultatet e raundit të parë të garës ndërkombëtare, […]

January 16th, 2019

FIEK – FATCA

Sigurimi i informacionit ka qenë një nga preukupimet kryesore të njerëzimit ndër shekuj, për këtë qëllim është përdorur nënshkrimi dhe [...]
January 16th, 2019

WiFi për krejt stadiumin Fadil Vokrri

Tifozët çdo ditë e më shumë duan që gjatë lojës, në kohë reale, të postojnë fotografi dhe video për momentet [...]